PUBLICITATE

Piept de pui cu ciuperci

Rețetă pentru cei neexigenți

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 300 g în piept Adăugat la
  • 300 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 Mediu The Onion Adăugat la
  • 150 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • sol și zgârie Adăugat la
  • Condiment cu usturoi Adăugat la
  • 400 ml Supă consomme Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiem carnea în bucăți mai mici, o saram și o condimentăm. Adăugăm ulei și amestecăm.

2. Pasul

Îl prăjim în tigaie până devine auriu, amestecând ocazional (nu mai adăugăm ulei). Când este gata, îl scoatem din tigaie.

3. Pasul

Apoi pregătim ciupercile champignon pentru coacere. Le curățăm bine și le tăiem în bucăți mai mari. Adăugăm ulei în tigaie și prăjim ciupercile. După aproximativ două minute, adăugăm ceapa tăiată mărunt și continuăm să prăjim împreună. Condimentăm cu boia de ardei măcinată, adăugăm sare, piper negru, condiment de usturoi, turnăm bulion și fiebem la foc mic timp de 10-15 minute.

4. Pasul

Amestecăm smântâna pentru frișcă și o lăsăm să se îngroașe. În sosul gata, întoarcem carnea coaptă și amestecăm.

5. Pasul

Servim cu orez sau piure de cartofi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou