Piept de pui cu ciuperci
Rețetă pentru cei neexigenți
Ingrediente
- 300 g în piept
- 300 g Ciuperci
- 1 Mediu The Onion
- 150 ml Frișcă bătută
- ulei
- Sare
- Piper negru
- sol și zgârie
- Condiment cu usturoi
- 400 ml Supă consomme
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiem carnea în bucăți mai mici, o saram și o condimentăm. Adăugăm ulei și amestecăm.
Îl prăjim în tigaie până devine auriu, amestecând ocazional (nu mai adăugăm ulei). Când este gata, îl scoatem din tigaie.
Apoi pregătim ciupercile champignon pentru coacere. Le curățăm bine și le tăiem în bucăți mai mari. Adăugăm ulei în tigaie și prăjim ciupercile. După aproximativ două minute, adăugăm ceapa tăiată mărunt și continuăm să prăjim împreună. Condimentăm cu boia de ardei măcinată, adăugăm sare, piper negru, condiment de usturoi, turnăm bulion și fiebem la foc mic timp de 10-15 minute.
Amestecăm smântâna pentru frișcă și o lăsăm să se îngroașe. În sosul gata, întoarcem carnea coaptă și amestecăm.
Servim cu orez sau piure de cartofi.