PUBLICITATE
Piept de pui cu legume în sos de brânză
Piept de pui cu legume în sos de brânză
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 500 g piept de pui
- 200 g Ciuperci champignon proaspete
- 1 ks The Onion
- 1 ks morcovi
- 1 ks Ardei roșu
- 150 g brânză rasă
- 180 ml smântână acră
- sare și piper
- Condiment de usturoi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Întâi, prăjim ușor ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm carnea tăiată cubulețe și prăjim împreună încă aproximativ 5 minute. Sărim, condimentăm și presărăm cu puțin condiment de usturoi.
2. Pasul
Vom adăuga morcovul și ardeiul tăiate în bucăți mici. (De obicei, tăi morcovul în 2-3 părți și îl pun într-un tocător, iar ardeiul îl tăi manual).
3. Pasul
Curățăm ciupercile și le tăiem în sferturi.
4. Pasul
Totul se toacă aproximativ 10-15 minute. Apoi amestecăm smântâna acră și o lăsăm să fiarbă încă aproximativ 5 minute. La final răzuim brânza și amestecăm bine pentru a o topi.