PUBLICITATE

Piept de pui cu legume în sos de brânză

Piept de pui cu legume în sos de brânză

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 200 g Ciuperci champignon proaspete Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 150 g brânză rasă Adăugat la
  • 180 ml smântână acră Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Condiment de usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Întâi, prăjim ușor ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm carnea tăiată cubulețe și prăjim împreună încă aproximativ 5 minute. Sărim, condimentăm și presărăm cu puțin condiment de usturoi.

2. Pasul

Vom adăuga morcovul și ardeiul tăiate în bucăți mici. (De obicei, tăi morcovul în 2-3 părți și îl pun într-un tocător, iar ardeiul îl tăi manual).

3. Pasul

Curățăm ciupercile și le tăiem în sferturi.

4. Pasul

Totul se toacă aproximativ 10-15 minute. Apoi amestecăm smântâna acră și o lăsăm să fiarbă încă aproximativ 5 minute. La final răzuim brânza și amestecăm bine pentru a o topi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou