PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: vandenhoff

Piept de pui cu strat pentru Crăciun

Un fel de mâncare de Crăciun cu adevărat festiv, totuși ușor de preparat pe care întreaga familie îl va adora. Armonia gusturilor, suculența pieptului de pui și prepararea confortabilă a mâncării straturilor face ca această rețetă să fie centrul mesei de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Strat de carne

  • 600 g File de pui Adăugat la
  • 1 a atins tk sare Adăugat la

Strat de brânză

  • 200 g Cașcaval ras trappista Adăugat la
  • 200 g cremă de brânză Adăugat la
  • 2 Lingură smântână acră Adăugat la
  • 2 Lingură Verde de patrunjel Adăugat la

Strat de legume

  • 1 db Ceapă mare Adăugat la
  • 2 db Ardei mare Adăugat la
  • 2 db roșii Adăugat la
  • 1 tk sare Adăugat la
  • 1 tk piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Batem pieptul de pui, îl sărăm și îl punem deoparte.

2. Pasul

Preparăm stratul de brânză. Combinați brânza cremă, brânza rasă, smântâna și pătrunjelul.

3. Pasul

Pentru stratul de legume, tăiem ceapa, ardeii și roșiile în bucăți mici, apoi le sărăm și le piperăm.

4. Pasul

Compunere: să punem un strat de carne pe fundul vasului termorezistent, apoi un strat de cremă de brânză, și în final amestecul de legume. Repetăm stratificarea până când ingredientele se termină.

5. Pasul

Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 200 de grade timp de 40 de minute.

6. Pasul

Îndepărtează folia și coaceți pentru încă 20 de minute, sau până când partea de sus devine auriu.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou