PUBLICITATE
Sursa :: pundapanda from Canva
Piept de pui la cuptor cu broccoli
Rețetă pentru piept de pui delicios la cuptor cu broccoli, acoperit cu brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks piept de pui
- 1 ks broccoli
- 200 g Brânză rasă
- 2 ro Uleiuri
- sare și piper negru
- 200 ml Cremă de gătit
- 1 ks The Onion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
65 min.
1. Pasul
Curățați și sărați pieptul de pui după gust. Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește mai întâi ceapa și apoi piepturile de pui pe toate părțile până când devin aurii.
2. Pasul
Împărțiți broccoli în buchețele și fierbeți-l în apă cu sare timp de 5 minute, nu mai mult, pentru a-l păstra frumos și crocant.
3. Pasul
Se pun piepturile de pui într-o tavă de copt unsă, se așază broccoli deasupra și se toarnă smântâna peste ele.
4. Pasul
Coaceți piepturile de pui în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 35 de minute.
5. Pasul
Se presară cu brânză rasă înainte de final