PUBLICITATE
Pierogi cu brânză umplute cu căpșuni și zmeură, cu topping de pesmet prăjit și spumă de căpșuni

Pierogi cu brânză umplute cu căpșuni și zmeură, cu topping de pesmet prăjit și spumă de căpșuni

Pierogi cu brânză umplute cu căpșuni și zmeură, cu topping de pesmet prăjit și spumă de căpșuni

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pentru galuste

  • 250 g Brânză de vaci moale Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 50 g griș Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Căpșuni Adăugat la
  • zmeură Adăugat la

Pe răzătoare

  • 50 g Pesmet Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr după gust Adăugat la

Pentru spuma de căpșuni

  • 200 g De căpșuni proaspete Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr Adăugat la
  • 1 linguri Suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

1. Pregătirea aluatului pentru găluște:

2. Pasul

1. Amestecați brânză de vaci, ouă, făină, gris și sare într-un bol până obțineți un aluat neted. Dacă pregătiți aluatul în aer liber, puteți aduce toate ingredientele deja măsurate în recipiente închise ermetic.

3. Pasul

Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 10 minute.

4. Pasul

2. Umplerea și formarea gălăuțelor:

5. Pasul

1. Formați mici plăcinte din aluat, introduceți în fiecare câte un bucățel de brânză și zmeură și închideți-le cu grijă. Puteți efectua acești pași pe o suprafață plată și curată sau pe o bucată de lemn.

6. Pasul

2. Formeaza cu aceste tartine umplute niste bile de chifle.

7. Pasul

3. Gătirea găluștelor pe foc:

8. Pasul

1. Umpleți cazanul cu apă și agățați-l deasupra focului sau așezați-l pe grătar.

9. Pasul

2. Când apa începe să fiarbă, puneți găluște în ea. Fierbeți-le până când vin la suprafață (aproximativ 5-7 minute).

10. Pasul

3. După gătire, scoateți cu grijă bilele și lăsați-le să se scurgă.

11. Pasul

4. Pregătirea pesmetului în tigaie:

12. Pasul

1. Topiți untul direct pe foc într-o tigaie.

13. Pasul

2. Adăugați pesmetul și amestecați până când devine auriu. La final, adăugați zahărul și amestecați.

14. Pasul

5. Pregătirea spumei de căpșuni:

15. Pasul

1. Zdrobim căpșunile cu zahăr și suc de lămâie până se transformă într-un piure. Și aducem la fierbere.

16. Pasul

6. Servire:

17. Pasul

Înveliți găluștele finisate în pesmet prăjit.

18. Pasul

2. Aranjați knödelurile pe o farfurie sau talpă de lemn și decorați-le cu spumă de căpșuni.

19. Pasul

Serviți imediat, cât timp găluștele sunt încă calde.

20. Pasul

Veți savura acest desert cu aer proaspăt și un foc sâsâind, ceea ce îi va da mâncării o atmosferă specială.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou