PUBLICITATE

Sursa :: razmarinka from Getty Images

Piure de conopidă

Rețetă pentru piure de conopidă, care este potrivită ca o garnitură pentru felul principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată conopidă mare Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 50 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ro Unt Adăugat la
  • Sare și piper negru după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Se curăță conopida și se împarte în buchețele. Într-o cratiță, se aduce apa la fierbere, se condimentează cu sare și se adaugă conopida. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute sau până când conopida este fragedă. Eu testez întotdeauna cu o furculiță - dacă conopida este moale, o scot din apă.

2. Pasul

Se curăță și se zdrobește usturoiul. Se amestecă smântâna cu untul și usturoiul într-o cratiță mică, se lasă să fiarbă puțin și apoi se dă deoparte.

3. Pasul

Scurgeți conopida moale și puneți-o într-un blender cu sosul de smântână. Amestecați până când obțineți un piure omogen. Mie îmi place ca piureul meu să aibă o consistență moale și netedă, așa că îl mixez destul de mult timp.

4. Pasul

Se condimentează după gust cu sare și piper negru.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou