PUBLICITATE
Piureul perfect de cartofi - o explozie de arome si texturi cremoase!
Piureul de cartofi este un fel de mâncare clasic și delicios, pregătit cu ingrediente simple, dar care surprinde prin gustul său incredibil de cremos și delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 kg cartof
- 100 g unt la temperatura camerei
- 1⁄2 cană lapte
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți mari.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Puneți cartofii tăiați într-o oală mare cu apă sărată și fierbeți până când aceștia sunt foarte moi și se pot străpunge ușor cu o furculiță, timp de aproximativ 20-25 de minute.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Când cartofii sunt fierți, strecurați-i și zdobiți-i cu o furculiță sau un blender.
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Adăugați laptele, untul și sare și piper după gust.
Sursa :: Youtube
5. Pasul
Amestecați până când toate ingredientele se încorporează bine și piureul are o textură fină și omogenă.
Sursa :: Youtube