PUBLICITATE
Sursa :: kamranaydinov from Canva
Pizza cu ciuperci
O pizza excelentă cu gust de ciuperci.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Adesea
- 350 g făină de grâu
- 1 ks Drojdie uscată
- Sare
- 2 ro ulei de măsline
- 230 ml Apă caldă
Umplutura
- 500 g Ciuperci
- 2 ks mozzarella
- 1 ks roșii
- 2 ro ulei de măsline
- sare și piper
- lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un castron, amestecați făina, drojdia și sarea. Adăugați ulei de măsline și apă caldă. Amestecați până când toate se combină și se formează un aluat neted. Dacă aluatul este prea lipicios, adăugați un pic de făină.
2. Pasul
Adesea lăsăm să fermenteze 1 oră.
3. Pasul
Între timp, curățați și tăiați ciupercile. Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați ciupercile. Prăjiți-le până devin aurii. Apoi scoateți-le și adăugați sucul de lămâie, sare și piper.
4. Pasul
Întindem aluatul frecvent, îl ungem cu ulei de măsline și îl garnisim.
5. Pasul
Coacem pizza în cuptorul preîncălzit la 220 °C aproximativ 15-20 de minute.