PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures
Pizza cu patru brânză
Un clasic din bucătăria italiană, pizza cu patru brânză este umplută cu patru tipuri diferite de brânză delicioasă. Aluatul ei crocant și brânzeturile topite formează un ansamblu armonios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 g aluat de pizza
Glazură
- 100 g Brânză mozzarella
- 100 g Branză Gorgonzola
- 100 g brânză parmezan
- 100 g Brânză feta
- 200 g Sos de pizza
- 1 muchie de cuțit oregano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălzirea cuptorului la 230 de grade.
2. Pasul
Rularea aluatului în formă de pizza.
3. Pasul
Netezarea sosului de pizza pe aluat.
4. Pasul
Distribuirea celor patru brânzeturi pe pizza.
5. Pasul
Presărați cu oregano pe partea de sus.
6. Pasul
Coacerea pizzei în cuptor până când brânza se topește și devine auriu (aproximativ 15-20 de minute).
7. Pasul
Scoaterea din cuptor și felierea pizzei.