PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures

Pizza cu patru brânză

Un clasic din bucătăria italiană, pizza cu patru brânză este umplută cu patru tipuri diferite de brânză delicioasă. Aluatul ei crocant și brânzeturile topite formează un ansamblu armonios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 500 g aluat de pizza Adăugat la

Glazură

  • 100 g Brânză mozzarella Adăugat la
  • 100 g Branză Gorgonzola Adăugat la
  • 100 g brânză parmezan Adăugat la
  • 100 g Brânză feta Adăugat la
  • 200 g Sos de pizza Adăugat la
  • 1 muchie de cuțit oregano Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălzirea cuptorului la 230 de grade.

2. Pasul

Rularea aluatului în formă de pizza.

3. Pasul

Netezarea sosului de pizza pe aluat.

4. Pasul

Distribuirea celor patru brânzeturi pe pizza.

5. Pasul

Presărați cu oregano pe partea de sus.

6. Pasul

Coacerea pizzei în cuptor până când brânza se topește și devine auriu (aproximativ 15-20 de minute).

7. Pasul

Scoaterea din cuptor și felierea pizzei.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou