PUBLICITATE
Plăcintă cu brânză de vaci și caise
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 2 căni Am folosit făină de speltă în loc de făină netedă
- 1⁄3 Cană de zahăr de trestie
- 1⁄2 cană De unt topit sau ulei de cocos
- 1 cană Lapte integral
- 1 lingură Bicarbonat de sodiu de ceai
- 200 g Sângele lui brânză
- Caisă
- vanilie Zahăr Bourbon pe vârf
- 2 ouă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Am folosit o formă cu un diametru de 27cm.
2. Pasul
Ca măsură, am folosit o cană cu un volum de 200ml.
3. Pasul
Separam albușurile de gălbenușuri și batem albușurile până se transformă în spumă tare.
4. Pasul
Amestecăm gălbenușurile cu zahăr, adăugăm untul topit, laptele și batem.
5. Pasul
Apoi adăugăm făină, bicarbonat de sodiu și mixăm din nou.
6. Pasul
Adăugăm brânză și amestecăm manual. Și la sfârșit amestecăm spumă și amestecăm totul foarte bine.
7. Pasul
Puneți adesea aluatul în forma căptușită cu hârtie de copt.
8. Pasul
De multe ori este mai dens, ajutăm cu un fuior.
9. Pasul
Acoperim vârful cu fructe, zahăr și îl introducem în cuptorul încins. Coacem la 180/30 minute sau după necesitate până la auriu. (test cu scobitoare)
10. Pasul
Alegem, lăsăm să se răcească și putem presăra zahăr pudră deasupra.
11. Pasul
Poftă bună!