PUBLICITATE
Plăcintă cu brânză de vaci și caise

Plăcintă cu brânză de vaci și caise

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 căni Am folosit făină de speltă în loc de făină netedă Adăugat la
  • 13 Cană de zahăr de trestie Adăugat la
  • 12 cană De unt topit sau ulei de cocos Adăugat la
  • 1 cană Lapte integral Adăugat la
  • 1 lingură Bicarbonat de sodiu de ceai Adăugat la
  • 200 g Sângele lui brânză Adăugat la
  • Caisă Adăugat la
  • vanilie Zahăr Bourbon pe vârf Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Am folosit o formă cu un diametru de 27cm.

2. Pasul

Ca măsură, am folosit o cană cu un volum de 200ml.

3. Pasul

Separam albușurile de gălbenușuri și batem albușurile până se transformă în spumă tare.

4. Pasul

Amestecăm gălbenușurile cu zahăr, adăugăm untul topit, laptele și batem.

5. Pasul

Apoi adăugăm făină, bicarbonat de sodiu și mixăm din nou.

6. Pasul

Adăugăm brânză și amestecăm manual. Și la sfârșit amestecăm spumă și amestecăm totul foarte bine.

7. Pasul

Puneți adesea aluatul în forma căptușită cu hârtie de copt.

8. Pasul

De multe ori este mai dens, ajutăm cu un fuior.

9. Pasul

Acoperim vârful cu fructe, zahăr și îl introducem în cuptorul încins. Coacem la 180/30 minute sau după necesitate până la auriu. (test cu scobitoare)

10. Pasul

Alegem, lăsăm să se răcească și putem presăra zahăr pudră deasupra.

11. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou