PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Plăcintă cu brânză de vaci și frișcă

Aceasta este o rețetă delicioasă de plăcintă cu brânză de vaci și frișcă, perfectă pentru orice ocazie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Frecvent

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ambalare Pulbere de copt Adăugat la

Umplutura de brânză

  • 500 g Brânză de vaci degresată Adăugat la
  • 150 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 ks Frișcă în pudră Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la

Umplutura de mere

  • 3 ks Mere Adăugat la
  • zahăr Adăugat la
  • apă Adăugat la

Restul

  • cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt. Adăugați untul și oul și frământați aluatul. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.

2. Pasul

Branza o batem cu zahar.

3. Pasul

Bateți frișca cu lapte. Brânza de vaci se înmoaie după ce a fost bătută cu zahăr.

4. Pasul

Curățăm merele, le dăm pe răzătoare și le lăsăm puțin la fiert cu zahăr.

5. Pasul

Punem umplutura de mere pe aluat și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 45 de minute.

6. Pasul

După răcire, ungem plăcinta cu umplutura de brânză și o lăsăm să se întărească în frigider.

7. Pasul

Inainte de a servi prajitura, o presaram cu nuca de cocos sau cacao.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou