PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Plăcintă cu brânză de vaci și frișcă
Aceasta este o rețetă delicioasă de plăcintă cu brânză de vaci și frișcă, perfectă pentru orice ocazie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Frecvent
- 200 g făină autogresată
- 100 g zahăr
- 100 g unt
- 1 ks ou
- 1 ambalare Pulbere de copt
Umplutura de brânză
- 500 g Brânză de vaci degresată
- 150 g zahăr de cofetărie
- 2 ks Frișcă în pudră
- 1 ks zahăr vanilat
- 200 ml lapte
Umplutura de mere
- 3 ks Mere
- zahăr
- apă
Restul
- cacao
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt. Adăugați untul și oul și frământați aluatul. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.
2. Pasul
Branza o batem cu zahar.
3. Pasul
Bateți frișca cu lapte. Brânza de vaci se înmoaie după ce a fost bătută cu zahăr.
4. Pasul
Curățăm merele, le dăm pe răzătoare și le lăsăm puțin la fiert cu zahăr.
5. Pasul
Punem umplutura de mere pe aluat și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 45 de minute.
6. Pasul
După răcire, ungem plăcinta cu umplutura de brânză și o lăsăm să se întărească în frigider.
7. Pasul
Inainte de a servi prajitura, o presaram cu nuca de cocos sau cacao.