PUBLICITATE
Sursa :: FB: Jedlo je krásne
Plăcintă cu brânză de vaci și pudră de fructe
Rețeta pentru plăcintă cu brânză de vaci și pudră de fructe, potrivită pentru cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Adesea
- 2 ks produse de patiserie pufoasă
Conținut
- 750 g brânză
- 2 ks ouă
- 150 g Zahăr
- 2 ks budincă de vanilie
- 500 g fructe
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți tava de copt unsă cu unt.
2. Pasul
Desfaceți prima aluat și puneți-o în formă, pentru a acoperi fundul și marginile.
3. Pasul
Pregătiți umplutura amestecând brânză, ouă, zahăr și budincă într-un castron până devine netedă.
4. Pasul
Împrăștiați umplutura uniform pe aluat și presărați merele și perele rase deasupra.
5. Pasul
Pune aluatul al doilea pe partea de sus a tartei.
6. Pasul
Coaceți prăjitura în cuptor aproximativ o oră sau până când este fermă și aurie.
7. Pasul
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a începe să-l tăiați și să-l serviți.
8. Pasul
Poti sa il presari cu zahar pudra.