PUBLICITATE

Sursa :: FB: Jedlo je krásne

Plăcintă cu brânză de vaci și pudră de fructe

Rețeta pentru plăcintă cu brânză de vaci și pudră de fructe, potrivită pentru cafea sau ceai.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Adesea

  • 2 ks produse de patiserie pufoasă Adăugat la

Conținut

  • 750 g brânză Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 2 ks budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 g fructe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți tava de copt unsă cu unt.

2. Pasul

Desfaceți prima aluat și puneți-o în formă, pentru a acoperi fundul și marginile.

3. Pasul

Pregătiți umplutura amestecând brânză, ouă, zahăr și budincă într-un castron până devine netedă.

4. Pasul

Împrăștiați umplutura uniform pe aluat și presărați merele și perele rase deasupra.

5. Pasul

Pune aluatul al doilea pe partea de sus a tartei.

6. Pasul

Coaceți prăjitura în cuptor aproximativ o oră sau până când este fermă și aurie.

7. Pasul

Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a începe să-l tăiați și să-l serviți.

8. Pasul

Poti sa il presari cu zahar pudra.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou