PUBLICITATE

Sursa :: blueflames from Getty Images

Plăcintă de dovleac fără făină

Plăcintă de dovleac excelentă și sănătoasă fără adaos de făină. Are un gust minunat de condimentat și este ideală pentru după-amiezile de toamnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Conținut

  • 500 g Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 4 ks ou Adăugat la
  • 100 ml Miere Adăugat la
  • 1 ks extract de vanilie Adăugat la
  • 2 lingurițe Scorțișoară Adăugat la
  • 1 linguriță Condimente măcinate Adăugat la
  • 12 linguriță cuișoare măcinate Adăugat la

Des

  • 200 g făină de migdale Adăugat la
  • 50 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați făina de migdale, uleiul de cocos și oul împreună, până se formează un aluat. Apoi, răspândiți aluatul uniform pe fundul și pe marginile formei de tarta. Coaceți aluatul în cuptor timp de 10 minute.

2. Pasul

Conținut: Curățați dovleacul, tăiați-l în bucăți mici și fierbeți-l până când devine moale. Într-un bol, amestecați ouăle, mierea, extractul de vanilie, scorțișoara, condimentele măcinate și cuișoarele. Adăugați dovleacul fiert și amestecați totul împreună până devine omogen.

3. Pasul

Turnați umplutura în aluatul pre-copt și coaceți în cuptor pentru încă 30-35 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou