PUBLICITATE
Sursa :: dusiowa from Getty Images
Plăcintă dospită cu rubarbă și brânză
Această plăcintă excepțională este excelentă pentru cei care iubesc combinația de arome dulci și acide. Perfectă pentru zilele de vară sau ca desert după prânzul de duminică.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
De multe ori
- 500 g făină simplă specială
- 250 g zahăr
- 1 ks Borș
- 250 ml lapte
- 2 ks Gălbenuș
- 100 g unt
- 1 ks sare
Conținut
- 500 g rubarbă
- 500 g Brânză de vaci
- 100 g zahăr
- 1 ks zahăr vanilat
Topping
- 100 g făină simplă specială
- 70 g unt
- 50 g zahăr
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Pregătiți aluatul: Amestecați toate ingredientele și lăsați-l să se dospescă 1 oră.
2. Pasul
Pregătiți umplutura: Curățați rubarba, tăiați-o în bucăți mai mici și amestecați-o cu brânză de vaci, zahăr și zahăr vanilat.
3. Pasul
Pregătiți topping-ul: Amestecați toate ingredientele și amestecați până obțineți o consistență neregulată.
4. Pasul
Știrbeți aluatul, puneți-l pe tavă, adăugați umplutura și presărați cu topping.
5. Pasul
Coaceți la 180°C aproximativ 45 de minute.