PUBLICITATE

Sursa :: dusiowa from Getty Images

Plăcintă dospită cu rubarbă și brânză

Această plăcintă excepțională este excelentă pentru cei care iubesc combinația de arome dulci și acide. Perfectă pentru zilele de vară sau ca desert după prânzul de duminică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

De multe ori

  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 250 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks Borș Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 2 ks Gălbenuș Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks sare Adăugat la

Conținut

  • 500 g rubarbă Adăugat la
  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la

Topping

  • 100 g făină simplă specială Adăugat la
  • 70 g unt Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pregătiți aluatul: Amestecați toate ingredientele și lăsați-l să se dospescă 1 oră.

2. Pasul

Pregătiți umplutura: Curățați rubarba, tăiați-o în bucăți mai mici și amestecați-o cu brânză de vaci, zahăr și zahăr vanilat.

3. Pasul

Pregătiți topping-ul: Amestecați toate ingredientele și amestecați până obțineți o consistență neregulată.

4. Pasul

Știrbeți aluatul, puneți-l pe tavă, adăugați umplutura și presărați cu topping.

5. Pasul

Coaceți la 180°C aproximativ 45 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou