PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: moerschy
Platou rece pentru Revelion
Un platou rece pentru Revelion, bogat și variat, care satisface toate gusturile. O selecție abundentă și delicioasă de mezeluri și sosuri de brânzeturi, legume și fructe proaspete. Este un fel de mâncare ideal pentru petreceri, care poate fi preparat înainte.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Produse din carne de porc
- 500 g Mezeluri
- 500 g cârnați
- 500 g șuncă
Produse de brânză
- 500 g Brânză trappist
- 300 g Camembert
Legume
- 4 db roșii
- 4 db castravete
- 2 Cap Salată iceberg
Fructe
- 2 db Mere
- 2 db portocaliu
Alte
- 1 Sticlă maioneză
- 1 Sticlă Muștar
- 1 Sticlă ketchup
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Felie de mezeluri, cârnat și șuncă.
2. Pasul
Tăierea brânzei.
3. Pasul
Spălarea și tăierea legumelor.
4. Pasul
Spălarea și tăierea fructelor.
5. Pasul
Aranjarea tuturor ingredientelor pe platouri.
6. Pasul
Punerea sosurilor în boluri separate.
7. Pasul
Păstrați platoul pregătit la frigider până când sosesc oaspeții.