PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: moerschy

Platou rece pentru Revelion

Un platou rece pentru Revelion, bogat și variat, care satisface toate gusturile. O selecție abundentă și delicioasă de mezeluri și sosuri de brânzeturi, legume și fructe proaspete. Este un fel de mâncare ideal pentru petreceri, care poate fi preparat înainte.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Produse din carne de porc

  • 500 g Mezeluri Adăugat la
  • 500 g cârnați Adăugat la
  • 500 g șuncă Adăugat la

Produse de brânză

  • 500 g Brânză trappist Adăugat la
  • 300 g Camembert Adăugat la

Legume

  • 4 db roșii Adăugat la
  • 4 db castravete Adăugat la
  • 2 Cap Salată iceberg Adăugat la

Fructe

  • 2 db Mere Adăugat la
  • 2 db portocaliu Adăugat la

Alte

  • 1 Sticlă maioneză Adăugat la
  • 1 Sticlă Muștar Adăugat la
  • 1 Sticlă ketchup Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Felie de mezeluri, cârnat și șuncă.

2. Pasul

Tăierea brânzei.

3. Pasul

Spălarea și tăierea legumelor.

4. Pasul

Spălarea și tăierea fructelor.

5. Pasul

Aranjarea tuturor ingredientelor pe platouri.

6. Pasul

Punerea sosurilor în boluri separate.

7. Pasul

Păstrați platoul pregătit la frigider până când sosesc oaspeții.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou