PUBLICITATE
Sursa :: Taiftin from Getty Images
Porc cu varza acra
Porc crocant copt cu varza acra.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Principalele ingrediente
- 4 Bucăți Cotlet de porc
- 500 grame varză murată
- 2 Bucăți The Onion
- 2 Bucăți Căței de usturoi
- 2 lingurițe Ardei dulce
Condimente și ulei
- 2 lingurițe sare și piper
- 2 linguri ulei vegetal
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 °C.
2. Pasul
Încălziți uleiul vegetal în tigaie și prăjiți mușchiul de porc pe ambele părți. Scoateți carnea prăjită și puneți-o pe un șervet de hârtie.
3. Pasul
Prajitiți ceapa tocată până devine aurie în aceeași tigaie. Adăugați usturoiul tocat și prăjiți încă 2 minute.
4. Pasul
Adăugați varza acră și gătiți pentru încă 5 minute. Apoi adăugați paprika dulce, sare, piper negru măcinat și amestecați bine.
5. Pasul
Introduceți varza acră în tavă, peste ea carnea de berbecut și coaceți-le împreună aproximativ 60 de minute.