PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Prăjitură cu brânză de vaci și fructe cu gelatină

Această prăjitură cu brânză de vaci este o soluție excelentă pentru toți iubitorii de deserturi fine și fructate. Datorită combinației de brânză de vaci și diverse fructe, nu are doar un gust minunat, ci este și relativ sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 70 g zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la

Conținut

  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 bal zahăr vanilat Adăugat la

Fructe și gelatină

  • 500 g fructe Adăugat la
  • 2 Pachete Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Aluat - Adăugați toate ingredientele pentru aluat într-un castron și amestecați până obțineți un aluat neted. Întindeți aluatul și puneți-l într-o formă unsă.

2. Pasul

Umplutura - Amestecați brânza cu ouăle, zahărul și zahărul vanilat. Întindeți uniform umplutura pe aluat.

3. Pasul

Coaceți tortul în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 40 de minute. Apoi lăsați tortul să se răcească complet.

4. Pasul

Curățați, spălați și tăiați fructele în bucăți mai mici. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și amestecați-o cu fructele. Împrăștiați fructele cu gelatina pe tortul răcit și lăsați gelatina să se îngroașe.

5. Pasul

Serviți tortul răcit. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou