PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/SIMDFWT3obE3kI7amKiy/ed5c9fc35b5ac176c37a3f65a6262d.jpeg)
Prăjituri Simple cu Brânză
Probabil cunoașteți prăjiturile Moravian. Sunt cu adevărat delicioase, dar destul de lungi pentru a le prepara și, în același timp, calorice. Dacă aveți poftă de ele și vreți să le pregătiți rapid, simplu și mai sănătos, dar încă foarte gustos, iată rețeta.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Adesea
- 1 ks ou
- 125 g brânză de vaci fină
- 200 g Făină netedă de speltă
- 1 linguriță praf de copt
- 1⁄2 pachete zahăr vanilat
Umplutura
- 150 g brânză de vaci cu cocoloașe
- 25 g brânză de vaci fină
- 1⁄2 pachete zahăr vanilat
- Gem de cireșe
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Amestecăm manual ingredientele pentru aluat. Rulăm aluatul obținut pe o placă înfăinată, aproximativ la o grosime de 0,5 cm. Decupăm cercuri (eu am folosit un pahar de 0,7dl și am obținut 12 cercuri). Așezăm cercurile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
2. Pasul
Amestecăm brânza de vaci și o îndulcim. Cu o linguriță, punem umplutura pe aluatul pregătit. Pe partea de sus a fiecărui prăjitură punem o linguriță de gem. Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de 25 de minute.