PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Pui copt pe ceapă
Un mod simplu de a prepara pulpe de pui suculente pe ceapă, cu cartofi într-o tigaie. Acest fel de mâncare este ideal pentru întâlniri de familie și petreceri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g Cartofi
- 1 Articolul Ardei macinat
- 1 Articolul Piper negru
- 1 Articolul sare
- 4 ks coapse de pui dezosate
- 2 ks The Onion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Picioarele de pui dezosate le saram, le condimentăm și le presarăm cu condimente pentru pui.
2. Pasul
Curățăm cartofii și îi tăiem în bucăți mai mici. Se taie ceapa în inele.
3. Pasul
Pe fundul tavii aranjam rotele de ceapa si cartofi.
4. Pasul
Punem coapsele peste cartofi.
5. Pasul
Introducem tava în cuptorul preîncălzit și coacem la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ o oră.