PUBLICITATE

Sursa :: Ravsky from Getty Images

Pui cu paste și sos de brânză

Puiul cu paste și sos de brânză este un fel de mâncare delicios și simplu pe care oricine îl poate prepara.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 200 g paste Adăugat la
  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 1 lingură ulei Adăugat la

Carne de pui

  • 2 Bucăți piept de pui Adăugat la
  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 1 lingură piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la

Sos de branza

  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 100 g brânză rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu un praf de sare și ulei, astfel încât să nu se lipească. Când sunt gata, le scurgem și le lăsăm deoparte.

2. Pasul

Pieptul de pui îl condimentăm cu sare și piper și îl prăjim până se auriu pe ambele părți în ulei. Apoi îl punem deoparte și îl lăsăm să se odihnească.

3. Pasul

Adaugăm smântână pentru gătit în tigaie și o lăsăm să se încălzească la foc moderat. Apoi adăugăm brânză rasă și o lăsăm să se topească încet. Amestecăm sosul până când toată brânza s-a topit.

4. Pasul

Adăugăm carnea de pui prăjită în sos și o lăsăm să se înăbușe în sos încă 5 minute.

5. Pasul

Servim carnea gătită cu sos alături de paste. Și o putem presăra cu puțin brânză rasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou