Sursa :: Ravsky from Getty Images
Pui cu paste și sos de brânză
Puiul cu paste și sos de brânză este un fel de mâncare delicios și simplu pe care oricine îl poate prepara.
Ingrediente
Paste
- 200 g paste
- 1 lingură Sare
- 1 lingură ulei
Carne de pui
- 2 Bucăți piept de pui
- 1 lingură Sare
- 1 lingură piper negru măcinat
- 2 linguri ulei
Sos de branza
- 200 ml cremă de gătit
- 100 g brânză rasă
Ultimele broșuri
Procedura
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu un praf de sare și ulei, astfel încât să nu se lipească. Când sunt gata, le scurgem și le lăsăm deoparte.
Pieptul de pui îl condimentăm cu sare și piper și îl prăjim până se auriu pe ambele părți în ulei. Apoi îl punem deoparte și îl lăsăm să se odihnească.
Adaugăm smântână pentru gătit în tigaie și o lăsăm să se încălzească la foc moderat. Apoi adăugăm brânză rasă și o lăsăm să se topească încet. Amestecăm sosul până când toată brânza s-a topit.
Adăugăm carnea de pui prăjită în sos și o lăsăm să se înăbușe în sos încă 5 minute.
Servim carnea gătită cu sos alături de paste. Și o putem presăra cu puțin brânză rasă.