PUBLICITATE
Pui cu varză
Rețeta pentru delicioasele picioare de pui coapte, servite cu varză călită.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pulpe de pui
- 4 Bucăți Picioare de pui
- 2 linguri ulei
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Varza de Bruxelles
- 1 bucată Varză de Bruxelles
- 1 linguriță Sare
- 1 ro Piper negru măcinat
- 1 Lingura ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Clătiți pulpele de pui, uscați-le și condimentați-le pe toate părțile. Apoi puneți-le în tava de copt și stropiți-le cu ulei. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C aproximativ 60 de minute, până când pulpele sunt frumos aurii și carnea este moale.
2. Pasul
În timp ce se coc pulpele de pui, pregătiți varza. Spălați varza, îndepărtați frunzele exterioare și tăiați-o în fâșii subțiri.
3. Pasul
În oala, turnați uleiul de măsline, adăugați varza tăiată, sare și piper. Gatiti varza la foc mediu timp de 20-30 de minute până când se înmoaie, sau până când este gata după gustul dumneavoastră.
4. Pasul
Serviți pulpe de pui împreună cu varză. Poftă bună!