PUBLICITATE

Pui cu varză

Rețeta pentru delicioasele picioare de pui coapte, servite cu varză călită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pulpe de pui

  • 4 Bucăți Picioare de pui Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Varza de Bruxelles

  • 1 bucată Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 ro Piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Lingura ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Clătiți pulpele de pui, uscați-le și condimentați-le pe toate părțile. Apoi puneți-le în tava de copt și stropiți-le cu ulei. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C aproximativ 60 de minute, până când pulpele sunt frumos aurii și carnea este moale.

2. Pasul

În timp ce se coc pulpele de pui, pregătiți varza. Spălați varza, îndepărtați frunzele exterioare și tăiați-o în fâșii subțiri.

3. Pasul

În oala, turnați uleiul de măsline, adăugați varza tăiată, sare și piper. Gatiti varza la foc mediu timp de 20-30 de minute până când se înmoaie, sau până când este gata după gustul dumneavoastră.

4. Pasul

Serviți pulpe de pui împreună cu varză. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou