Pui în sos cremos de parmezan
Prânz dintr-o singură tigaie
Ingrediente
Ingrediente
- 500 g Unde să salveze
- 200 g Ciuperci
- sare
- Piper negru
- ulei
Sos
- 1 ro unt
- 2 Căței de usturoi
- 1 ro făină simplă specială
- 1 cană Unde fierb
- 200 ml Frișcă
- răzuit parmezan
- Mână plină Baby spanac
- Condiment de usturoi
- sare
- Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Spălăm carnea și o tăiem în felii mai groase. O sărăm, condimentăm și o prăjim pe ambele părți în puțin ulei, pe tigaie. O scoatem din tigaie pe farfurie și o punem deoparte.
Curățăm ciupercile și le tăiem în felii mai largi. Le prăjim în aceeași tigaie în care am pregătit carnea. După câteva minute, le scoatem și le punem pe o altă farfurie.
Sos: Adăugăm acum 1 lingură de unt la carne și lăsăm să se topească la foc mic. Adăugăm usturoiul zdrobit, amestecăm pentru o vreme și adăugăm făină pentru a îngroșa.
Adăugăm supa (am folosit din bulion), smântână, parmezan ras și condimente cu usturoi. Sărăm, condimentăm bine, amestecăm și în final adăugăm spanacul baby. Fierbem încă 1-2 minute, la final adăugăm în sos ciupercile și carnea deja gătite.