PUBLICITATE
Pui în sos cremos de parmezan

Pui în sos cremos de parmezan

Prânz dintr-o singură tigaie

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente

  • 500 g Unde să salveze Adăugat la
  • 200 g Ciuperci Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • ulei Adăugat la

Sos

  • 1 ro unt Adăugat la
  • 2 Căței de usturoi Adăugat la
  • 1 ro făină simplă specială Adăugat la
  • 1 cană Unde fierb Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
  • răzuit parmezan Adăugat la
  • Mână plină Baby spanac Adăugat la
  • Condiment de usturoi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spălăm carnea și o tăiem în felii mai groase. O sărăm, condimentăm și o prăjim pe ambele părți în puțin ulei, pe tigaie. O scoatem din tigaie pe farfurie și o punem deoparte.

2. Pasul

Curățăm ciupercile și le tăiem în felii mai largi. Le prăjim în aceeași tigaie în care am pregătit carnea. După câteva minute, le scoatem și le punem pe o altă farfurie.

3. Pasul

Sos: Adăugăm acum 1 lingură de unt la carne și lăsăm să se topească la foc mic. Adăugăm usturoiul zdrobit, amestecăm pentru o vreme și adăugăm făină pentru a îngroșa.

4. Pasul

Adăugăm supa (am folosit din bulion), smântână, parmezan ras și condimente cu usturoi. Sărăm, condimentăm bine, amestecăm și în final adăugăm spanacul baby. Fierbem încă 1-2 minute, la final adăugăm în sos ciupercile și carnea deja gătite.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou