Sursa :: PiraPora from Getty Images
Pui în sos de muștar
O rețetă simplă și delicioasă de pui în sos de muștar. Acest fel de mâncare este perfect pentru orice ocazie.
Ingrediente
Carne de pui
- 4 ks piept de pui
- 2 linguri ulei vegetal
Muștar sos
- 100 ml cremă de gătit
- 3 linguri Muștar
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 lingură piper negru măcinat
- 1 lingură Sare
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Prăjiți pieptul de pui în ulei vegetal pe ambele părți, până când devine auriu. Apoi, mutați puiul într-o tavă de copt.
În tigaia în care ați prăjit puiul, căliți ceapa tocată mărunt și cățeii de usturoi până când ceapa devine ușor aurie.
Adăugați în tigaie smântână pentru gătit, muștar, sare și piper negru măcinat. Lăsați sosul să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, până când se îngroașă puțin.
Turnați sosul peste pieptul de pui în tava. Puneți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți aproximativ 15 - 20 de minute.
Serviți puiul fierbinte, stropit cu sos de muștar. Ca garnitură, puteți folosi orez sau cartofi.