Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Pui în stil ciuperci porcini
Acesta este o rețetă pentru a pregăti pui simplu, dar delicios în stil ciuperci porcini. Este un fel de mâncare excelent care poate fi fel principal la cină.
Ingrediente
- 500 g carne de pui
- 300 g Ciuperci
- 2 bucată The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 200 ml cremă de gătit
- 1 bucată frunză de dafin
- piper negru măcinat
- sare
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea de pui în bucăți mai mici și presărați cu sare și condimente.
Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt.
Curățați ciupercile și tăiați-le felii.
În oală, topiți untul și adăugați carnea de pui. Prajiți-l până devine auriu, apoi scoateți-l.
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile în aceeași oală. Fierbeți până când ceapa devine puțin aurie.
Adăugați carnea de pui înapoi în oală și adăugați frunza de dafin.
Lăsați amestecul să fiarbă la foc mic aproximativ 30 de minute.
Apoi adăugați smântână și lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Serviți cald.