PUBLICITATE

Sursa :: svetlana-kolpakova from Canva

Pui la grătar

Bucăți de pui la grătar gustoase și suculente cu ierburi aromatice și lămâie. Această rețetă simplă este perfectă pentru grătarul de vară sau pentru o cină sănătoasă pe tot parcursul anului.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 4 Bucăți piept de pui Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la

Marinată

  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 lingurițe unt Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură ierburi uscate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Încălziți grătarul la temperatură medie.

2. Pasul

Condimentați și sărați pieptul de pui de pe ambele părți.

3. Pasul

Pentru a prepara marinada, amestecați usturoiul zdrobit, untul, sucul de la jumătate de lămâie, uleiul de măsline și ierburile.

4. Pasul

Ungeți pieptul de pui cu marinadă și lăsați-l să stea cel puțin 30 de minute.

5. Pasul

Gătiți pieptul de pui pe grătar timp de 6-7 minute pe fiecare parte, sau până când este complet gătit.

6. Pasul

Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou