PUBLICITATE
Sursa :: svetlana-kolpakova from Canva
Pui la grătar
Bucăți de pui la grătar gustoase și suculente cu ierburi aromatice și lămâie. Această rețetă simplă este perfectă pentru grătarul de vară sau pentru o cină sănătoasă pe tot parcursul anului.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 4 Bucăți piept de pui
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță Piper negru
Marinată
- 2 cuișoare usturoi
- 2 lingurițe unt
- 1 bucată lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură ierburi uscate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Încălziți grătarul la temperatură medie.
2. Pasul
Condimentați și sărați pieptul de pui de pe ambele părți.
3. Pasul
Pentru a prepara marinada, amestecați usturoiul zdrobit, untul, sucul de la jumătate de lămâie, uleiul de măsline și ierburile.
4. Pasul
Ungeți pieptul de pui cu marinadă și lăsați-l să stea cel puțin 30 de minute.
5. Pasul
Gătiți pieptul de pui pe grătar timp de 6-7 minute pe fiecare parte, sau până când este complet gătit.
6. Pasul
Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia.