Sursa :: EzumeImages from Getty Images
Puiul chinezesc
Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei asiatice. Carnea de pui delicioasă în combinație cu specialitățile picante chinezești este perfectă pentru un prânz rapid sau o cină.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 500 g piept de pui
- 1 ks Ardei roșu
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 1 ks morcovi
- 1 ks broccoli
Sos
- 4 ro Sos de soia
- 1 ks lime
- 1 Articolul Miere
- 1 Articolul Condimente
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea de pui în fâșii subțiri. Tăiați ardeii, ceapa, usturoiul și morcovii în fâșii subțiri. Se desparteți broccoli în mici buchetele.
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați carnea de pui. Atunci când începe să-și schimbe culoarea, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți.
Adăugați ardeiul, morcovul și broccoli și prăjiți până se înmoaie.
Într-un castron, amestecați sosul de soia, sucul de lime, mierea și condimentele și adăugați-le în tigaie. Gătiți la foc mediu până când sosul este complet absorbit.
Serviți cu orez sau paste. Poftă bună!