PUBLICITATE

Sursa :: HK Fotografie for Adobe Stock

Pulpa de curcan la cuptor

O pulpa de curcan suculentă și aromată, perfectă pentru sărbători sau întâlniri de familie. Această rețetă vă va încânta cu gustul său unic și prepararea sa simplă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pulpa de curcan superioară

  • 1 Bucată Pulpa de curcan superioară Adăugat la
  • 4 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la

Garnitură de legume

  • 4 Bucată Cartofi Adăugat la
  • 2 Bucată scavenger Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 1 Confederația Pătrunjel Adăugat la
  • 1 Lingură unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti pulpa superioară de curcan, preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

2. Pasul

Frecați pulpa superioară de curcan cu cățeii de usturoi tocați, ulei de măsline, sare și piper.

3. Pasul

Puneți coapsa de curcan într-o tavă de copt și coaceți-o în cuptor timp de aproximativ 60 de minute.

4. Pasul

Între timp, spălați legumele, curățați-le și tăiați-le în bucăți potrivite pentru gură.

5. Pasul

Încălziți untul într-o tigaie și prăjiți legumele în el până când se înmoaie.

6. Pasul

Serviți pulpa de curcan caldă din cuptor cu legumele ca garnitură.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou