PUBLICITATE
Sursa :: HK Fotografie for Adobe Stock
Pulpa de curcan la cuptor
O pulpa de curcan suculentă și aromată, perfectă pentru sărbători sau întâlniri de familie. Această rețetă vă va încânta cu gustul său unic și prepararea sa simplă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pulpa de curcan superioară
- 1 Bucată Pulpa de curcan superioară
- 4 Degetele de la picioare usturoi
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
Garnitură de legume
- 4 Bucată Cartofi
- 2 Bucată scavenger
- 1 Bucată ceapă
- 1 Confederația Pătrunjel
- 1 Lingură unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Pentru a pregăti pulpa superioară de curcan, preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
2. Pasul
Frecați pulpa superioară de curcan cu cățeii de usturoi tocați, ulei de măsline, sare și piper.
3. Pasul
Puneți coapsa de curcan într-o tavă de copt și coaceți-o în cuptor timp de aproximativ 60 de minute.
4. Pasul
Între timp, spălați legumele, curățați-le și tăiați-le în bucăți potrivite pentru gură.
5. Pasul
Încălziți untul într-o tigaie și prăjiți legumele în el până când se înmoaie.
6. Pasul
Serviți pulpa de curcan caldă din cuptor cu legumele ca garnitură.