PUBLICITATE

Sursa :: VeselovaElena from Getty Images

Pulpe de pui la grătar

Nu mai știți ce să gândiți pentru prânz sau cină? Încercați aceste pulpe de pui incredibil de suculente și gustoase la grătar. Sunt ideale pentru grătarul de vară sau ca un prânz rapid și simplu. Pregătirea este ușoară și rezultatul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 8 Bucăți pulpe de pui Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la

Condiment

  • 1 lingură sare Adăugat la
  • 1 lingură piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 lingură Ardei Adăugat la
  • 1 lingură Rosemary Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați usturoiul și lămâia.

2. Pasul

Într-un bol amestecați uleiul de măsline, sare, piper negru, boia de ardei și rozmarin.

3. Pasul

Adăugați usturoiul tocat și sucul de lămâie.

4. Pasul

Curățați și uscați coapsele de pui. Apoi turnați marinada pregătită pe ambele părți.

5. Pasul

Lăsați coapsele să se marineze în frigider cel puțin 30 de minute.

6. Pasul

Încălziți grătarul la temperatură medie.

7. Pasul

Puneți coapsele pe gratar și gătiți-le aproximativ 15 minute pe fiecare parte, sau până când sunt complet gătite.

8. Pasul

Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a o servi.

9. Pasul

Picioarele de pui la grătar sunt gata. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou