PUBLICITATE

Sursa :: -lvinst- from Getty Images

Rață cu mere coaptă în folie

Un fel de mâncare excepțional de suculent, care se potrivește perfect pentru mesele de familie și de sărbători. Rața aromată, coaptă lent și inegal împreună cu merele, va umple bucătăria cu un parfum de neuitat. Mai jos găsești rețeta detaliată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Rață

  • 1 întreg Raţă Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper Adăugat la

Umplutura

  • 4 Mere Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 lingură miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pregătirea raței. Curăță și usucă rața, apoi freacă-o cu sare și piper.

2. Pasul

Pregătirea merelor. Spălați merele, tăiați-le cuburi (nu trebuie să le curățați), apoi amestecați-le cu scorțișoară și miere.

3. Pasul

Umplutura rata. Umezi rata cu merele preparate.

4. Pasul

Coacere. Pune rața într-un mânec de copt și coace în cuptorul încălzit la 180 ° C aproximativ 3 ore.

5. Pasul

Cerere. Scoate rața coaptă din cuptor și servește-o caldă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou