PUBLICITATE
Sursa :: -lvinst- from Getty Images
Rață cu mere coaptă în folie
Un fel de mâncare excepțional de suculent, care se potrivește perfect pentru mesele de familie și de sărbători. Rața aromată, coaptă lent și inegal împreună cu merele, va umple bucătăria cu un parfum de neuitat. Mai jos găsești rețeta detaliată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Rață
- 1 întreg Raţă
- 2 lingurițe Sare
- 1 linguriță piper
Umplutura
- 4 Mere
- 1 linguriță Scorțișoară
- 1 lingură miere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Pregătirea raței. Curăță și usucă rața, apoi freacă-o cu sare și piper.
2. Pasul
Pregătirea merelor. Spălați merele, tăiați-le cuburi (nu trebuie să le curățați), apoi amestecați-le cu scorțișoară și miere.
3. Pasul
Umplutura rata. Umezi rata cu merele preparate.
4. Pasul
Coacere. Pune rața într-un mânec de copt și coace în cuptorul încălzit la 180 ° C aproximativ 3 ore.
5. Pasul
Cerere. Scoate rața coaptă din cuptor și servește-o caldă.