PUBLICITATE

Sursa :: Cindy von Pixabay

Rețetă vegetariană de brânză și supă de praz cu sparanghel

Supa vegetariană de brânză și praz este populară atât pentru vegetarieni, cât și pentru cei care mănâncă carne. Este foarte călduroasă în zilele reci și este minunat de sățioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Porii Adăugat la
  • 120 g Sparanghel Adăugat la
  • 1 Tablespoon unt Adăugat la
  • 150 g Brânză topită (vegetariană) Adăugat la
  • 900 ml bulion de legume Adăugat la
  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Pinch nucșoară Adăugat la
  • Pâine proaspătă pentru a servi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Îndepărtați pielea și partea lemnoasă mai tare a sparanghelului. În cazul sparanghelului proaspăt, este suficient să îndepărtați 2-3 cm. Fierbeți sparanghelul în apă cu sare timp de aproximativ 12 minute.

2. Pasul

Se curăță și se spală bine prazul. Apoi se taie în bucăți rotunde. Se încălzește untul într-o tigaie mare și se prăjește prazul până când devine translucid și moale. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute la foc mediu.

3. Pasul

Adăugați stocul de legume și fierbeți supa timp de aproximativ 10 minute. Apoi se asezonează amestecul cu sare și piper și se adaugă brânza topită. Se amestecă până când brânza s-a topit complet. Acum adăugați smântâna și sparanghelul fiert. Aduceți din nou amestecul la fierbere și asezonați după gust cu nucșoară, sare și piper. Se pasează întregul amestec cu un blender de mână.

4. Pasul

Pâinea proaspătă este perfectă pentru servire. Supa vegetariană cremoasă de brânză și praz are o textură minunată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou