PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/HiFs3ZbUU8gXpnwQm_sn/020d90ce63529dfa253e60a9473cbc.jpeg)
Risotto cu ciuperci din ciuperci uscate
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 The Onion ulei de măsline
- 600 g Ciuperci uscate
- 300 g Orez cu bob rotund
- 1600 ml supă de legume
- brânză rasă
- 4 ro unt
- 2 ks frunză de dafin
- Sos de soia
- piper negru măcinat
- chimen zdrobit
- usturoi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Într-o tigaie non-aderenta, lăsați ciupercile proaspete să se înmoaie timp de aproximativ 10 minute cu sos de soia și chimen.
2. Pasul
În vas, prăjim la foc mediu ceapa împreună cu restul condimentelor și foi de dafin. Apoi adăugăm orezul, turnăm bulionul și amestecăm. Când orezul este deja puțin mai moale, adăugăm ciupercile, inclusiv sucul lor. Condimentăm după gust. Când orezul este complet gătit, adăugăm unt și brânză rasă.
3. Pasul
Fierbeți un pic. Opriți și lăsați sub capac pentru câteva minute.