PUBLICITATE

Risotto cu dovlecei

Un risotto cu dovlecei plin de gust și aromă, perfect pentru serile de vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks dovlecei Adăugat la
  • 200 g Orez Adăugat la
  • 50 g parmezan Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 112 l supă de legume Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm dovlecelul, îndepărtăm capetele și îl tăiem în cuburi. Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.

2. Pasul

În tigaie, prăjim ceapa în ulei de măsline, adăugăm usturoi și orez. Toate le prăjim împreună pentru o vreme.

3. Pasul

Apoi turnăm supa și gătim la foc moderat până când orezul absoarbe toată lichidul. În timpul gătirii orezului, amestecăm ocazional.

4. Pasul

Când orezul este aproape fiert, adăugăm dovlecelul tăiat și gătim încă 10 minute, până când dovlecelul este moale.

5. Pasul

În final, adăugăm parmezanul ras și amestecăm bine risotto, pentru ca brânza să se topească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou