PUBLICITATE
Risotto cu dovlecei
Un risotto cu dovlecei plin de gust și aromă, perfect pentru serile de vară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks dovlecei
- 200 g Orez
- 50 g parmezan
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 11⁄2 l supă de legume
- 2 ro ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățăm dovlecelul, îndepărtăm capetele și îl tăiem în cuburi. Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.
2. Pasul
În tigaie, prăjim ceapa în ulei de măsline, adăugăm usturoi și orez. Toate le prăjim împreună pentru o vreme.
3. Pasul
Apoi turnăm supa și gătim la foc moderat până când orezul absoarbe toată lichidul. În timpul gătirii orezului, amestecăm ocazional.
4. Pasul
Când orezul este aproape fiert, adăugăm dovlecelul tăiat și gătim încă 10 minute, până când dovlecelul este moale.
5. Pasul
În final, adăugăm parmezanul ras și amestecăm bine risotto, pentru ca brânza să se topească.