PUBLICITATE
Ruladă de biscuiti cu cremă de căpșuni
O ruladă simplă de biscuiti, gata în 30 de minute.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingrediente
- 5 ou
- 5 lingură făină simplă specială
- zahăr
- 1 lingură ulei
- 1 lingură apă
- 1 Articolul De pasta de vanilie
- 1 lămâie (coaja)
Cremă
- 1 Umplutură de căpșuni DR Oetker
Avânt
- 80 ml De smântână bătută
- 100 g Ciocolată caldă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Separam ouăle în albușuri și gălbenușuri. Batem albușurile până obținem o spumă cu 1PL de zahăr și un praf de sare. Galbenusurile le batem cu zahăr, adăugăm ulei, apă, coajă de lămâie, făină și încorporăm lent spuma de albușuri. Varsăm aluatul pe o tavă cu hârtie de copt, îl întindem uniform și îl coacem la 180°C, timp de 15 minute. După ce este copt, îl lăsăm să se răcească pentru o vreme și îl rulăm cât este încă cald.
2. Pasul
Pregătim umplutura conform instrucțiunilor (am schimbat proporția și am folosit 300ml smântână pentru frișcă+200g brânză). Intindem crema pe ruladă și o rulăm.
3. Pasul
Ganache facem astfel, că încălzim frisca, adăugăm ciocolată și turnăm peste rulou. Lăsăm să se răcească câteva ore.