Ruladă Snickers
Dacă iubești caramelul, această ruladă este cu siguranță pentru tine.
Ingrediente
Corp
- 5 ou
- 150 g zahăr
- 120 g făină simplă specială
- 20 g cacao
Caramel sărat
- 80 g unt la temperatura camerei
- 200 g zahăr
- 140 ml Frișcă bătută
- sare
Cremă
- Un pic Salvare traducerea
- Alune
- 400 ml Lapte
- 1 Budincă extra caramel
- după gust zahăr
- 50 g De frisca bătută
- 80 g smântână acră
Avânt
- 100 g frișcă bătută
- 80 g ciocolată
- Alune
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălzim cuptorul la 200 °C. Bătem ouăle cu zahărul la cea mai mare viteză timp de aproximativ 10 minute. Cernem făina și cacaoa peste amestecul de ouă și amestecăm delicat cu o spatulă. Distribuim uniform amestecul pe o tavă (38 x 30 cm), pe care o tapetăm cu hârtie de copt și coacem aproximativ 7-10 minute, în funcție de cuptor. După coacere, acoperim partea de sus a feliei cu o altă foaie de copt, o rulăm și o lăsăm să se răcească.
Caramel sărat: Amestecăm zahărul pe foc mediu până se topește în caramel. Apoi adăugăm untul și îl lăsăm să se topească complet. Apoi adăugăm frisca și gătim la foc moderat. Adăugăm sare, amestecăm și punem într-un borcan unde se va păstra pentru o perioadă lungă de timp
Pregătim crema de caramel ca un pudding clasic conform instrucțiunilor. După ce se fierbe, punem folie alimentară deasupra cremei și lăsăm să se răcească ușor. Apoi adăugăm frișcă, smântână și eventual zahăr după gust.
Rolada răcită va fi unsă cu puțin Amaretto, caramel sărat, îmbrăcată cu arahide și cremă de caramel. Rulăm rulada.
Ganache-ul îl pregătim astfel: încălzim frișca pentru a ajunge la punctul de fierbere, apoi o îndepărtăm de pe foc și adăugăm ciocolata. Amestecăm până când ciocolata se topește. Turnăm ganache-ul peste ruloul și presărăm cu alune tocate.