PUBLICITATE

Ruladă Snickers

Dacă iubești caramelul, această ruladă este cu siguranță pentru tine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Corp

  • 5 ou Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 120 g făină simplă specială Adăugat la
  • 20 g cacao Adăugat la

Caramel sărat

  • 80 g unt la temperatura camerei Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 140 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • sare Adăugat la

Cremă

  • Un pic Salvare traducerea Adăugat la
  • Alune Adăugat la
  • 400 ml Lapte Adăugat la
  • 1 Budincă extra caramel Adăugat la
  • după gust zahăr Adăugat la
  • 50 g De frisca bătută Adăugat la
  • 80 g smântână acră Adăugat la

Avânt

  • 100 g frișcă bătută Adăugat la
  • 80 g ciocolată Adăugat la
  • Alune Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 200 °C. Bătem ouăle cu zahărul la cea mai mare viteză timp de aproximativ 10 minute. Cernem făina și cacaoa peste amestecul de ouă și amestecăm delicat cu o spatulă. Distribuim uniform amestecul pe o tavă (38 x 30 cm), pe care o tapetăm cu hârtie de copt și coacem aproximativ 7-10 minute, în funcție de cuptor. După coacere, acoperim partea de sus a feliei cu o altă foaie de copt, o rulăm și o lăsăm să se răcească.

2. Pasul

Caramel sărat: Amestecăm zahărul pe foc mediu până se topește în caramel. Apoi adăugăm untul și îl lăsăm să se topească complet. Apoi adăugăm frisca și gătim la foc moderat. Adăugăm sare, amestecăm și punem într-un borcan unde se va păstra pentru o perioadă lungă de timp

3. Pasul

Pregătim crema de caramel ca un pudding clasic conform instrucțiunilor. După ce se fierbe, punem folie alimentară deasupra cremei și lăsăm să se răcească ușor. Apoi adăugăm frișcă, smântână și eventual zahăr după gust.

4. Pasul

Rolada răcită va fi unsă cu puțin Amaretto, caramel sărat, îmbrăcată cu arahide și cremă de caramel. Rulăm rulada.

5. Pasul

Ganache-ul îl pregătim astfel: încălzim frișca pentru a ajunge la punctul de fierbere, apoi o îndepărtăm de pe foc și adăugăm ciocolata. Amestecăm până când ciocolata se topește. Turnăm ganache-ul peste ruloul și presărăm cu alune tocate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou