Sursa :: from_my_point_of_view for Getty Images
Rulade de vita
Ruladele de vita sunt un clasic popular al bucătăriei germane. Această rețetă aduce acest clasic la un nivel nou. Veți îndrăgi acest preparat!
Ingrediente
Rulouri
- 6 Bucăți Rulouri de vita
- 3 Lingură Muștar
- 2 Linguriță sare
- 2 Linguriță piper
- 6 Discuri bacon
- 3 dimensiune medie ceapă
- 15 Bucăți Castraveți murați
Sos
- 750 ml bulion de vită
- 2 Lingură piure de roșii
- 2 Linguriță Ardei
- 125 ml vin roșu
- 125 ml Cremă
- 2 Lingură făină
- 50 g unt
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătiți rulourile de vită. Spălați-le și tamponați-le pentru a le usca. Ungeți fiecare rulou cu muștar și condimentați-l cu sare și piper.
Acoperiți fiecare ruladă cu o felie de bacon. Tăiați ceapa în inele subțiri și castraveții murați în fâșii. Distribuiți inelele de ceapă și fâșiile de castravete pe rulade.
Rulați ruladele împreună și fixați-le cu ață de gătit sau ace de ruladă.
Prăjiți ruladele într-o oală cu ulei încins, pe toate părțile. Scoateți-le din oală și puneți-le deoparte.
În aceeași oală, prăjiți restul de ceapă. Adăugați pastă de roșii și ardei și stingeți totul cu vin roșu și supă de vită.
Puneți ruladele înapoi în oală și lăsați totul să fiarbă pentru aproximativ 1,5 ore.
Scoateți rulourile din oală. Amestecați făina cu puțină apă și legați sosul cu ea. Lăsați-l să fiarbă din nou și amestecați smântâna. Condimentați sosul cu sare și piper și adăugați untul până se topește.
Înapoiați rulourile în sos și lăsați totul să fiarbă puțin din nou. Rulourile de vită delicioase sunt gata. Poftă bună!