PUBLICITATE

Sursa :: from_my_point_of_view for Getty Images

Rulade de vita

Ruladele de vita sunt un clasic popular al bucătăriei germane. Această rețetă aduce acest clasic la un nivel nou. Veți îndrăgi acest preparat!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Rulouri

  • 6 Bucăți Rulouri de vita Adăugat la
  • 3 Lingură Muștar Adăugat la
  • 2 Linguriță sare Adăugat la
  • 2 Linguriță piper Adăugat la
  • 6 Discuri bacon Adăugat la
  • 3 dimensiune medie ceapă Adăugat la
  • 15 Bucăți Castraveți murați Adăugat la

Sos

  • 750 ml bulion de vită Adăugat la
  • 2 Lingură piure de roșii Adăugat la
  • 2 Linguriță Ardei Adăugat la
  • 125 ml vin roșu Adăugat la
  • 125 ml Cremă Adăugat la
  • 2 Lingură făină Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pregătiți rulourile de vită. Spălați-le și tamponați-le pentru a le usca. Ungeți fiecare rulou cu muștar și condimentați-l cu sare și piper.

2. Pasul

Acoperiți fiecare ruladă cu o felie de bacon. Tăiați ceapa în inele subțiri și castraveții murați în fâșii. Distribuiți inelele de ceapă și fâșiile de castravete pe rulade.

3. Pasul

Rulați ruladele împreună și fixați-le cu ață de gătit sau ace de ruladă.

4. Pasul

Prăjiți ruladele într-o oală cu ulei încins, pe toate părțile. Scoateți-le din oală și puneți-le deoparte.

5. Pasul

În aceeași oală, prăjiți restul de ceapă. Adăugați pastă de roșii și ardei și stingeți totul cu vin roșu și supă de vită.

6. Pasul

Puneți ruladele înapoi în oală și lăsați totul să fiarbă pentru aproximativ 1,5 ore.

7. Pasul

Scoateți rulourile din oală. Amestecați făina cu puțină apă și legați sosul cu ea. Lăsați-l să fiarbă din nou și amestecați smântâna. Condimentați sosul cu sare și piper și adăugați untul până se topește.

8. Pasul

Înapoiați rulourile în sos și lăsați totul să fiarbă puțin din nou. Rulourile de vită delicioase sunt gata. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou