PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: cattalin

Salată Caesar cu somon fierbinte de casă

Acest somon crocant, prăjit la tigaie, combinat cu un dressing cremos și picant, este o pereche făcută în raiul gastronomic.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucăți De fileuri de somon (cu piele) Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 tbls Ulei de măsline pentru prăjirea în tigaie Adăugat la
  • 2 Inimi de romani, rupte grosier Adăugat la
  • O cană de roșii cherry, tăiate în două Adăugat la
  • 12 ceașcă Brânză proaspătă de parmezan, rasă Adăugat la
  • 1 ceașcă Sos Caesar (cumpărat din magazin sau făcut în casă) Adăugat la
  • 12 ceașcă crutoane Adăugat la
  • Lămâie, pentru a servi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a condimenta fileurile de somon pe ambele părți cu sare și piper. Acesta este un pas important, deoarece accentuează aromele naturale ale somonului.

2. Pasul

Se încălzește o tigaie la foc mediu-mare și se adaugă uleiul de măsline. Odată ce uleiul este încins, adăugați somonul cu pielea în jos. Apăsând ușor în jos, se asigură o gătire uniformă și completă. Prăjiți la tigaie timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte, până când pielea este crocantă și peștele este abia gătit.

3. Pasul

În timp ce somonul se rumenește, puteți pregăti salata. Într-un castron mare, combinați inimile de romani rupte grosier și roșiile cherry tăiate în două.

4. Pasul

După ce somonul este gătit, lăsați-l să se odihnească câteva minute. Acest lucru reține sucurile și face ca peștele să fie mai fraged.

5. Pasul

Amestecați salata cu sosul Caesar ales. Găsesc că este foarte convenabil cel cumpărat din magazin, dar dacă îl preparați de la zero, aveți control asupra aromei.

6. Pasul

Acum, este timpul să asamblăm. Împărțiți salata în 4 porții separate. Așezați câte o bucată de somon fiert deasupra fiecărei porții.

7. Pasul

Terminați prin a presăra parmezan proaspăt peste salate. Adăugați crutoane pentru un plus de crocant și nu uitați să stoarceți o zeamă de lămâie chiar înainte de servire. Acidul înviorează aromele și sparge bogăția somonului.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou