PUBLICITATE

Sursa :: eugena-klykova from Getty Images

Salată de cartofi cu iaurt și chives

Această salată de cartofi răcoritoare și sănătoasă, cu iaurt și chives, este ideală pentru grătar sau ca un prânz ușor. Este plină de arome și ușoră, folosind iaurt în loc de maioneză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g cartof Adăugat la
  • 200 g iaurt Adăugat la
  • 4 Linguri Arpagic tocat Adăugat la
  • 1 bucată ceapă roșie Adăugat la
  • 1 Linguri Muștar Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 1 ciupitură sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Fierbeți cartofii în coajă până devin moi, dar nu moale. Lăsați-i să se răcească, decojiți și tăiați în bucăți.

2. Pasul

Între timp, amestecați într-un bol iaurtul, muștarul, sucul de lămâie, pătrunjelul tocat, ceapa tăiată, sarea și piperul.

3. Pasul

Adăugați cartofii în bolul cu sos de iaurt și amestecați ușor pentru ca cartofii să fie acoperiți uniform cu sosul. Dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper după gust.

4. Pasul

Lăsați salata să se odihnească în frigider cel puțin 30 de minute, pentru ca aromele să se combine, înainte de a o servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou