Sursa :: eugena-klykova from Getty Images
Salată de cartofi cu iaurt și chives
Această salată de cartofi răcoritoare și sănătoasă, cu iaurt și chives, este ideală pentru grătar sau ca un prânz ușor. Este plină de arome și ușoră, folosind iaurt în loc de maioneză.
Ingrediente
- 500 g cartof
- 200 g iaurt
- 4 Linguri Arpagic tocat
- 1 bucată ceapă roșie
- 1 Linguri Muștar
- 1 bucată lămâie
- 1 ciupitură sare
- 1 ciupitură piper
Ultimele broșuri
Procedura
Fierbeți cartofii în coajă până devin moi, dar nu moale. Lăsați-i să se răcească, decojiți și tăiați în bucăți.
Între timp, amestecați într-un bol iaurtul, muștarul, sucul de lămâie, pătrunjelul tocat, ceapa tăiată, sarea și piperul.
Adăugați cartofii în bolul cu sos de iaurt și amestecați ușor pentru ca cartofii să fie acoperiți uniform cu sosul. Dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper după gust.
Lăsați salata să se odihnească în frigider cel puțin 30 de minute, pentru ca aromele să se combine, înainte de a o servi.