PUBLICITATE

Sursa :: GRECLAURENTIU from Getty Images

Somon cu sos de roșii

Somon delicios la grătar cu sos de roșii, însoțit de legume la grătar și sos de roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată Fileuri de somon Adăugat la
  • Sare, piper negru Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată ceapă Adăugat la
  • 1 poate Roșii Adăugat la
  • 100 ml Vinuri albe Adăugat la
  • 1 lingură Zahăr Adăugat la
  • 1 lingură Busuioc uscat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se condimentează somonul cu sare și piper și se lasă să se odihnească cel puțin 15 minute.

2. Pasul

Apoi se prăjește usturoiul și ceapa într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline, până când ceapa capătă o culoare aurie.

3. Pasul

Se adaugă conserva de roșii, vinul, zahărul și busuiocul. Se amestecă și se fierbe la foc mic cel puțin 10 minute pentru a combina aromele.

4. Pasul

Într-o a doua tigaie sau pe grătar, se rumenește somonul. Mai întâi timp de aproximativ 4 minute pe o parte, apoi întoarceți-l și gătiți-l încă 3 minute sau până se înmoaie.

5. Pasul

Așezați somonul finit pe o farfurie și serviți-l cu sos de roșii și legume.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou