Sursa :: myasinirik from Getty Images
Sos de cremă cu pui
Sosul de cremă cu pui și ciuperci este un fel de mâncare preferată nu numai în familia noastră. Îl pregătesc în mod regulat pentru prânzurile de weekend și toată lumea se bucură întotdeauna de el.
Ingrediente
- 500 g carne de pui
- 250 g Ciuperci proaspete
- 1 bucată The Onion
- 2 Linguri Ulei de măsline
- 1 cană Cremă de gătit
- 1 Linguri Făină netedă
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Tăiați puiul, curățați și tăiați ciupercile.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa tocată până când devine aurie. Personal, recomand să adaug ceapa puțin mai devreme, pentru ca aceasta să aibă timp suficient să se prăjească încet și să capete aroma potrivită.
Adăugați puiul în tigaie și prăjiți-l pe ambele părți. Puteți să sărați și pipera ușor puiul, dar atenție, sosul va fi și el asezonat, așa că aveți grijă la asta.
După ce carnea este gata, adăugați ciupercile feliate și sotați-le împreună cu carnea până când ciupercile sunt moi.
Amestecați făina cu smântâna pentru a forma un amestec omogen, pe care îl adăugați apoi în tavă. Se amestecă bine și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă. Ciupercile din sos vor absorbi bine aroma cremoasă, creând o combinație perfectă.
Asezonează mâncarea după gustul tău cu sare și piper și gata!