PUBLICITATE

Sursa :: myasinirik from Getty Images

Sos de cremă cu pui

Sosul de cremă cu pui și ciuperci este un fel de mâncare preferată nu numai în familia noastră. Îl pregătesc în mod regulat pentru prânzurile de weekend și toată lumea se bucură întotdeauna de el.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de pui Adăugat la
  • 250 g Ciuperci proaspete Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 cană Cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Tăiați puiul, curățați și tăiați ciupercile.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa tocată până când devine aurie. Personal, recomand să adaug ceapa puțin mai devreme, pentru ca aceasta să aibă timp suficient să se prăjească încet și să capete aroma potrivită.

3. Pasul

Adăugați puiul în tigaie și prăjiți-l pe ambele părți. Puteți să sărați și pipera ușor puiul, dar atenție, sosul va fi și el asezonat, așa că aveți grijă la asta.

4. Pasul

După ce carnea este gata, adăugați ciupercile feliate și sotați-le împreună cu carnea până când ciupercile sunt moi.

5. Pasul

Amestecați făina cu smântâna pentru a forma un amestec omogen, pe care îl adăugați apoi în tavă. Se amestecă bine și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă. Ciupercile din sos vor absorbi bine aroma cremoasă, creând o combinație perfectă.

6. Pasul

Asezonează mâncarea după gustul tău cu sare și piper și gata!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou