PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Sos de mărar cu carne și găluște

Sosul tradițional slovac de mărar cu carne este un fel de mâncare simplu și gustos, care poate fi pregătit pentru întreaga familie. Acest fel de mâncare se potrivește perfect cu diferite garnituri - ne place cu găluște.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 500 g carne de vită Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la

Sos

  • 2 linguri unt Adăugat la
  • 2 linguri făină autogresată Adăugat la
  • 800 ml Supa Adăugat la
  • 2 bal Mărar uscat Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătim carnea. Într-o tigaie, topim untul, adăugăm ceapa și usturoiul tocate mărunt și le prăjim până se aurizează. Apoi adăugăm carnea de vită tăiată și o fripturăm pe fiecare parte și o lăsăm să se topească pentru un timp.

2. Pasul

Sos - topim untul, adaugam faina si o prajim pana cand devine auriu. Apoi turnam supa si amestecam usor pentru a nu forma cocoloase.

3. Pasul

Adăugăm mărar uscat, condimente și lăsăm totul să fiarbă împreună. Apoi adăugăm smântână pentru gătit și lăsăm sosul să se îngroașe.

4. Pasul

La sfârșit, condimentăm sosul cu suc de lămâie, adăugăm carnea tocată și lăsăm totul să fiarbă pentru un timp, pentru ca aromele să se combine.

5. Pasul

Servim cu găluște.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou