PUBLICITATE

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii gros și gustos cu chiftele de carne, care poate fi servit cu paste sau orez.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Sos

  • 1 ambalare Traducere salvată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță busuioc Adăugat la
  • 1 linguriță oregano Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță Piper negru Adăugat la

Mingi

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 100 g brânză rasă Adăugat la
  • 2 ro pesmet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

În tigaie prăjim ceapa și usturoiul tăiat mărunt în ulei.

2. Pasul

Adăugăm passata, zahăr, busuioc, oregano, sare și condimente și lăsăm să fiarbă încet.

3. Pasul

Între timp, pregătim chifteluțele de carne. Amestecăm carnea, ouăle, brânza și pesmetul și formăm biluțe din acest amestec.

4. Pasul

Adăugăm bilele în sos și gătim totul împreună pentru alte 20 de minute.

5. Pasul

Servim sosul gata cu paste sau orez.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou