PUBLICITATE
Sos de roșii cu chiftele
Un sos de roșii gros și gustos cu chiftele de carne, care poate fi servit cu paste sau orez.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Sos
- 1 ambalare Traducere salvată
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță busuioc
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță Piper negru
Mingi
- 500 g carne tocată
- 1 ks ou
- 100 g brânză rasă
- 2 ro pesmet
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
În tigaie prăjim ceapa și usturoiul tăiat mărunt în ulei.
2. Pasul
Adăugăm passata, zahăr, busuioc, oregano, sare și condimente și lăsăm să fiarbă încet.
3. Pasul
Între timp, pregătim chifteluțele de carne. Amestecăm carnea, ouăle, brânza și pesmetul și formăm biluțe din acest amestec.
4. Pasul
Adăugăm bilele în sos și gătim totul împreună pentru alte 20 de minute.
5. Pasul
Servim sosul gata cu paste sau orez.