Sursa :: FB: Varenie je radosť
Strudel de mere din patiserie pufoasă
Rețetă pentru un uimitor strudel de mere din foitaj pe care l-ai copt în cel mai scurt timp.
Ingrediente
- 500 g Produse de patiserie pufoasă
- 4 ks Mere
- 100 g Zahăr
- 1 ro scorțișoară măcinată
- 1 ks Albuș de ou
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Dacă aveți aluat congelat, dezghețați-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, radeți grosier merele și amestecați-le cu zahărul și scorțișoara.
Se întinde aluatul de pufuleți pe o planșetă ușor presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 3 mm.
Se întinde amestecul de mere în mod egal peste aluat, lăsând o margine de aproximativ 2,5 cm.
Se rulează foitajul în formă de rulou.
Se unge partea de sus a aluatului cu albuș de ou.
Coaceți strudelul cu mere în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35-40 de minute sau până când strudelul devine auriu.
După coacere, se lasă acest strudel de mere să se răcească înainte de servire și se presară cu zahăr pudră.