PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Strudel de mere din patiserie pufoasă

Rețetă pentru un uimitor strudel de mere din foitaj pe care l-ai copt în cel mai scurt timp.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 4 ks Mere Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • 1 ro scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 1 ks Albuș de ou Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Dacă aveți aluat congelat, dezghețați-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Pasul

Între timp, radeți grosier merele și amestecați-le cu zahărul și scorțișoara.

3. Pasul

Se întinde aluatul de pufuleți pe o planșetă ușor presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 3 mm.

4. Pasul

Se întinde amestecul de mere în mod egal peste aluat, lăsând o margine de aproximativ 2,5 cm.

5. Pasul

Se rulează foitajul în formă de rulou.

6. Pasul

Se unge partea de sus a aluatului cu albuș de ou.

7. Pasul

Coaceți strudelul cu mere în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35-40 de minute sau până când strudelul devine auriu.

8. Pasul

După coacere, se lasă acest strudel de mere să se răcească înainte de servire și se presară cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou