PUBLICITATE

Sursa :: freeskyline from Getty Images

Supă cremoasă de somon

Această supă este cremoasă, bogată și rară, datorită bucăților de somon care înoată în crema delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Somon Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată cartof Adăugat la
  • 2 Linguri Unt Adăugat la
  • 1 l Bulion Adăugat la
  • 500 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Lingura Mărar uscat Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a tăia somonul în bucăți de aproximativ 2 cm. Se lasă deoparte.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se sotează până când ceapa devine palidă, apoi se adaugă morcovii și cartofii. Se condimentează cu sare și piper după gust.

3. Pasul

După aproximativ 5 minute, adăugați bulionul și lăsați legumele să fiarbă la foc mic încă 15 minute. Dacă simțiți că legumele sunt încă tari, nu ezitați să le lăsați să fiarbă mai mult timp. Aici este important să gătiți corect legumele, astfel încât acestea să fie moi, dar nu prea fierte. Acest lucru va da supei consistența potrivită.

4. Pasul

După ce legumele sunt moi, adăugați în supă bucățile de somon și mărarul uscat și gătiți încă 10 minute, până când somonul este gata.

5. Pasul

În final, se adaugă smântâna și se amestecă încet până când se combină cu supa. În acest moment, puteți lăsa supa pe foc încă câteva minute pentru a permite tuturor aromelor să se combine, dar aveți grijă să nu lăsați crema să fiarbă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou