Sursa :: freeskyline from Getty Images
Supă cremoasă de somon
Această supă este cremoasă, bogată și rară, datorită bucăților de somon care înoată în crema delicioasă.
Ingrediente
- 500 g Somon
- 1 bucată The Onion
- 3 Cuișoare Usturoi
- 3 bucată Morcovi
- 2 bucată cartof
- 2 Linguri Unt
- 1 l Bulion
- 500 ml Cremă de gătit
- 1 Lingura Mărar uscat
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a tăia somonul în bucăți de aproximativ 2 cm. Se lasă deoparte.
Se topește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se sotează până când ceapa devine palidă, apoi se adaugă morcovii și cartofii. Se condimentează cu sare și piper după gust.
După aproximativ 5 minute, adăugați bulionul și lăsați legumele să fiarbă la foc mic încă 15 minute. Dacă simțiți că legumele sunt încă tari, nu ezitați să le lăsați să fiarbă mai mult timp. Aici este important să gătiți corect legumele, astfel încât acestea să fie moi, dar nu prea fierte. Acest lucru va da supei consistența potrivită.
După ce legumele sunt moi, adăugați în supă bucățile de somon și mărarul uscat și gătiți încă 10 minute, până când somonul este gata.
În final, se adaugă smântâna și se amestecă încet până când se combină cu supa. În acest moment, puteți lăsa supa pe foc încă câteva minute pentru a permite tuturor aromelor să se combine, dar aveți grijă să nu lăsați crema să fiarbă.