PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen

Supă de cartofi și dovleac - Rețetă de Agata

Această supă de cartofi și dovleac, blândă și delicioasă, te încălzește frumos, mai ales în sezonul rece. Am gătit rețeta de mai multe ori și am schimbat-o din nou și din nou - găsind de fiecare dată noi arome și condimente.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 1 dimensiune medie ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 l bulion de legume Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Smântână acră pentru a decora Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se curăță dovleacul și cartofii de coajă și se taie în cuburi.

2. Pasul

Sfatul meu: dovleacul Hokkaido are o coajă comestibilă, așa că nu trebuie să îl decojiți, ci doar să îl spălați.

3. Pasul

Se taie mărunt ceapa și usturoiul. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se prăjește ceapa și usturoiul până când devin translucide.

4. Pasul

Se adaugă dovleacul și cartofii și se sotează timp de aproximativ 5 minute. Această etapă ajută la intensificarea aromei legumelor. Adăugați stocul de legume și aduceți amestecul la fierbere. Apoi reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt moi.

5. Pasul

Se pasează supa cu ajutorul unui blender de mână. Acest pas este foarte important pentru a obține o consistență perfectă, catifelată a supei. Aromatizați supa de cartofi și dovleac cu sare și piper și adăugați ierburi proaspete după gust. Serviți supa de cartofi și dovleac cu smântână.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou