Sursa :: kab-vision for iStockPhotos
Supă de castane de iarnă
Această delicioasă supă de castane de iarnă este antreul perfect pentru următorul dvs. eveniment. Este ușor de preparat și cu consistența sa cremoasă și aromele calde, nucifere, este exact ceea ce trebuie pentru a începe cina dvs. într-un mod plăcut.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 200 g Castane (pre-fierte)
- 2 șalote
- 2 Lingură unt
- 800 ml bulion de legume
- 200 ml Smântână
- 50 ml Lemn
Condimente
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
- 1 Pinch nucșoară
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru supa de castane de iarnă, pregătiți mai întâi șalotele și castanele: Curățați șalotele și tăiați-le în cubulețe mici. Tăiați grosolan castanele.
2. Caliți legumele: Încălziți untul într-o oală mare și prăjiți șalotele până când devin transparente. Adăugați castanele tocate și prăjiți-le câteva minute împreună.
3. Gatiti supa: Turnati supa de legume in oala si lasati-o sa fiarba timp de 45 de minute.
4. Pasați supa: Luați oala de pe aragaz și pasați supa cu un blender până devine netedă.
5. Condimentează și servește: Adaugă smântâna, Madeira, sarea, piperul și nucșoara la supa de castane și lasă supa să fiarbă încă câteva minute. Gustă supa de castane și adaugă mai multe condimente, dacă este necesar. Servește supa fierbinte. Decorează cu o lingură extra de smântână.