Sursa :: zeleno from Getty Images Pro
Supă de conopidă cu lapte
Supa de conopidă cu lapte este ușor de preparat și este un deliciu atât pentru copii cât și pentru adulți.
Ingrediente
- 1 ks conopidă
- 1⁄2 l lapte
- 2 ks morcovi
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 1 ks frunză de dafin
- 1 lingură Sare
- 1⁄2 lingură Piper negru
- 2 linguri unt
Ultimele broșuri
Procedura
Curățați și tăiați legumele. Împărțiți conopida în rozete, tăiați morcovul și ceapa în felii, mărunțiți usturoiul.
În oală, topiți untul, adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin. Săriți până când legumele încep să capete o culoare aurie.
Adăugați conopidă, sare și piper. Amestecați și adăugați lapte. Fierbeți timp de 15-20 de minute, până când conopida este moale.
Îndepărtați frunza de dafin și folosind un mixer de imersiune, amestecați supa până devine netedă.
Înainte de a servi supa, condimentați după gust cu sare și condimente. Puteți adăuga o lingură de smântână pe partea de sus pentru o textură extra cremoasă.