PUBLICITATE

Sursa :: zeleno from Getty Images Pro

Supă de conopidă cu lapte

Supa de conopidă cu lapte este ușor de preparat și este un deliciu atât pentru copii cât și pentru adulți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks conopidă Adăugat la
  • 12 l lapte Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 12 lingură Piper negru Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați și tăiați legumele. Împărțiți conopida în rozete, tăiați morcovul și ceapa în felii, mărunțiți usturoiul.

2. Pasul

În oală, topiți untul, adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin. Săriți până când legumele încep să capete o culoare aurie.

3. Pasul

Adăugați conopidă, sare și piper. Amestecați și adăugați lapte. Fierbeți timp de 15-20 de minute, până când conopida este moale.

4. Pasul

Îndepărtați frunza de dafin și folosind un mixer de imersiune, amestecați supa până devine netedă.

5. Pasul

Înainte de a servi supa, condimentați după gust cu sare și condimente. Puteți adăuga o lingură de smântână pe partea de sus pentru o textură extra cremoasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou