PUBLICITATE

Sursa :: Einladung_zum_Essen from pixabay

Supă de Hokkaido cu smântână

Această supă gustoasă și nutritivă, plină de calciu și vitamine, este ideală pentru zilele reci. Este ușor de preparat și este o modalitate minunată de a include mai multe legume în dietă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 2 lingurițe sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați dovleacul, scoateți semințele și tăiați-l în bucăți mai mici. Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le mărunt.

2. Pasul

Într-un pic de ulei, prăjiți ceapa și usturoiul până devin sticloase. Adăugați dovleacul și prăjiți pentru încă 2 minute.

3. Pasul

Adăugați supa de legume, sare și piper. Lăsați să fiarbă aproximativ 15-20 de minute, până când dovleacul este moale.

4. Pasul

Pasati supa cu un mixer de imersie pana devine neteda. Apoi adaugati smantana si fierbeti-o putin mai mult.

5. Pasul

Gustați și eventual ajustați.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou