PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/vAzfppZMfRPv4Twv8WRU/3a75aa3c09af059ff88e4e5bb3981f.jpeg)
Sursa :: Einladung_zum_Essen from pixabay
Supă de Hokkaido cu smântână
Această supă gustoasă și nutritivă, plină de calciu și vitamine, este ideală pentru zilele reci. Este ușor de preparat și este o modalitate minunată de a include mai multe legume în dietă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks Dovleac Hokkaido
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 l supă de legume
- 200 ml cremă de gătit
- 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați dovleacul, scoateți semințele și tăiați-l în bucăți mai mici. Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le mărunt.
2. Pasul
Într-un pic de ulei, prăjiți ceapa și usturoiul până devin sticloase. Adăugați dovleacul și prăjiți pentru încă 2 minute.
3. Pasul
Adăugați supa de legume, sare și piper. Lăsați să fiarbă aproximativ 15-20 de minute, până când dovleacul este moale.
4. Pasul
Pasati supa cu un mixer de imersie pana devine neteda. Apoi adaugati smantana si fierbeti-o putin mai mult.
5. Pasul
Gustați și eventual ajustați.