PUBLICITATE
Sursa :: paulbinet from Getty Images
Supă de orez cu carne
O supă delicioasă de orez cu carne, saturată și nutritivă. Perfectă pentru zilele reci, când aveți nevoie de ceva cald în stomac.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g carne de vită
- 100 g Orez
- 1 bucată The Onion
- 2 bucată morcovi
- 1500 ml apă
- 2 Linguri ulei
- 1 bucată frunză de dafin
- 2 bucată Biluțe de condimente
- 1 Lingura sare
- 1⁄2 Lingura Ardei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Curățați și tăiați carnea în cuburi. Curățați și tăiați morcovii și ceapa în felii subțiri.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți carnea. Adăugați ceapa tăiată și amestecați până când ceapa devine sticloasă.
3. Pasul
Adăugați morcovul, frunza de dafin, condimentele noi, sarea și piperul. Amestecați și lăsați la foc mediu timp de 5 minute.
4. Pasul
Adăugați orez și apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți temperatura și fierbeți până când este moale, aproximativ 30 de minute.
5. Pasul
Îndepărtați frunza de dafin și condimentele noi înainte de servire.