PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : makafood

Supă de pui rapidă împotriva răcelii în 30 de minute

Supa de pui este un adevărat clasic. În copilărie, am mâncat-o întotdeauna când nu mă simțeam bine. De atunci, a devenit o masă esențială pentru mine, mai ales în sezonul rece. Am făcut această rețetă de nenumărate ori, reducând timpul de preparare la strictul necesar - perfectă pentru cei dintre noi care nu dispunem de timp, dar care vor totuși să se bucure de o masă caldă, gătită acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g File de piept de pui Adăugat la
  • 2 scavenger Adăugat la
  • 1 Rod praz Adăugat la
  • 2 ceapă Adăugat la
  • 1 Cățel de usturoi Adăugat la
  • 1 Linguriță ulei de măsline Adăugat la
  • 1 l bulion de pui Adăugat la
  • Sare și piper pentru a condimenta Adăugat la
  • 1 Confederația Pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru rețeta "Supă rapidă de pui", mai întâi se taie pieptul de pui în cubulețe mici. Vă recomand să luați pieptul de pui de la măcelărie în momentul în care este sacrificat, pentru a fi siguri că este proaspăt.

2. Pasul

Se taie morcovii, prazul, ceapa și usturoiul. Mie îmi place să tocesc grosier legumele, îi conferă supei textură și o notă rustică.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se prăjesc bucățile de pui în el până când devin aurii. Prăjirea puiului conferă supei un plus de savoare.

4. Pasul

Adăugați legumele și prăjiți-le timp de aproximativ 5 minute.

5. Pasul

Se toarnă apoi stocul de pui și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute. Bulionul de pui poate fi cumpărat gata preparat sau poate fi făcut din bulion de pui gătit în casă.

6. Pasul

Se condimentează cu sare și piper, se adaugă pătrunjelul tocat fin și se amestecă bine. Nu adăugați pătrunjelul prea devreme, altfel își va pierde aroma proaspătă.

7. Pasul

Serviți imediat supa rapidă de pui și savurați! Bagheta proaspătă este un acompaniament excelent.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou