PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/oYU-MR59_OZymRpp4rl0/c1867fc0b6417f1468243095ac5d61.jpeg)
Supă de roșii cu țelină
Supă dietetică, sănătoasă și foarte gustoasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
5
- 8 g untură
- 50 g șalote
- 300 g țelină
- 580 g roșii proaspete
- 700 ml apă
- 70 g parmezan
- chimen zdrobit
- busuioc
- Piper de patru culori
- sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
În unt, călimăm ceapa tocată mărunt. Adăugăm țelina tăiată în cuburi, o prăjim și adăugăm roșiile tăiate. Adăugăm apă, sare, condimente și lăsăm la fiert.
2. Pasul
Oprimă de pe foc și amestecăm cu mixerul manual. Trecem piureul de legume printr-o sită pentru a avea o supă fină.
3. Pasul
Adaugăm parmezanul ras și aducem din nou la fierbere până când se topește brânza. Ajustăm gustul după preferințe și servim cu o baghetă prăjită, stropită cu ulei de măsline și presărată cu usturoi uscat. Presărăm supa cu busuioc.Bon appetit.